Whether you’re flying solo or growing your startup, there's a community of changemakers eager to connect and support you along your journey. Join us at these events — many virtual so you can attend from anywhere in the world — and start engaging with our global impact + innovation ecosystem!

IMPACT HUB NETWORK EVENTS

HOUSTON STARTUP + IMPACT EVENTS : all : español

Loading Events

« All Events

Masterclass | Circulair Ondernemen | De uitdagingen

June 24 @ 10:00 - 12:00 CDT

Dit is de tweede in een serie van zes achtereenvolgende masterclasses over circulair ondernemen.

Circulair ondernemen vergroot je concurrentiekracht en creëert nieuwe waarden voor je organisatie en klanten. Reden om gelijk aan de slag te gaan. Maar voordat je begint is het belangrijk om helder te krijgen welke uitdagingen er zijn op weg naar een circulair business model.

In deze masterclass werk je daarom samen met andere MKB-bedrijven uit Noord-Holland aan het formuleren van de belangrijkste uitdagingen voor jouw bedrijf in de transitie naar een circulair business model. Daarnaast leer je welke kwesties van invloed zijn op het oplossen van deze uitdagingen en maak je een concreet stappenplan.

Dit is de tweede masterclass in een reeks van zes. Heb je de eerste masterclass gemist? Deze serie is onderdeel van het jaarprogramma Circulaire Economie dat we in 2021 samen met Provincie Noord-Holland organiseren om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. Geen probleem, je kunt de masterclasses online terugkijken. > https://bit.ly/e_learningce

Resultaat

  • Jouw belangrijkste circulariteitsuitdaging geformuleerd.
  • Concreet stappenplan.

Voor wie

Voor MKB in Noord-Holland en iedereen die wil weten hoe je een bedrijf (meer) circulair kunt maken, of dat nou je eigen bedrijf is of dat van je werkgever.

Trainer

Ilse Kwaaitaal | Impact Hub Amsterdam. Impact Hub Amsterdam ondersteunt bedrijven bij het starten, groeien en opschalen van duurzame impact in Nederland en daarbuiten.

Circulair Noord-Holland LinkedIn groep

Word lid van onze community op LinkedIn voor het laatste nieuws en evenementen over circulariteit in Noord-Holland!

Over Provincie Noord-Holland & Impact Hub Amsterdam

Provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken. Gedurende 2021 faciliteren we iedere maand expertsessies, netwerkevenementen of masterclasses om aan de slag te gaan met circulariteit.

Details

Date:
June 24
Time:
10:00 - 12:00 CDT
Event Categories:
,
View Event Website

Venue

1801 Main Street 10th Floor
Houston, TX 77002 United States
+ Google Map