Whether you’re flying solo or growing your startup, there's a community of changemakers eager to connect and support you along your journey. Join us at these events — many virtual so you can attend from anywhere in the world — and start engaging with our global impact + innovation ecosystem!

IMPACT HUB NETWORK EVENTS

HOUSTON STARTUP + IMPACT EVENTS : all : español

Loading Events

« All Events

Masterclass | Circulair Ondernemen | Financiering

October 28 @ 10:00 - 12:00 CDT

Dit is de vijfde in een serie van zes achtereenvolgende masterclasses over circulair ondernemen.

Het is tijd voor een investering, maar waar te beginnen met zoveel verschillende soorten financiering en regelingen? Welk type investeerder past bij jou? Ben je überhaupt klaar voor een investering? Waar moet je als organisatie rekening mee houden? Zoveel vragen, zoveel keuzes.

Tijdens deze training leer je naar jouw financiële plan te kijken vanuit het perspectief van een investeerder, krijg je inzicht in de verschillende soorten financiering en regelingen en kijk je naar welke strategie en skills voor jou nodig zijn in deze fase.

Dit is de vijfde masterclass in de reeks van zes. Deze serie is onderdeel van het jaarprogramma Circulaire Economie dat we in 2021 samen met Provincie Noord-Holland organiseren om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken.

Deze serie is onderdeel van het jaarprogramma Circulaire Economie dat we in 2021 samen met Provincie Noord-Holland organiseren om het circulaire ecosysteem in de provincie te versterken.

Heb je de eerdere masterclasses gemist? Geen probleem, je kunt de masterclasses online terugkijken. > https://bit.ly/e_learningce

Resultaat:

  • Overzicht van type financieringen.
  • Inzicht krijgen in het perspectief van de investeerder.
  • Inzicht in welke strategie en skills voor jouw organisatie nodig zijn bij deze volgende fase.

Voor wie

Voor MKB in Noord-Holland en iedereen die wil weten hoe je een bedrijf (meer) circulair kunt maken, of dat nou je eigen bedrijf is of dat van je werkgever.

Trainer

Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) helpt MKB-ers in Noord-Holland met groei en financieringsvragen in onderstaande sectoren. Dit doet PIM door het geven van maatwerkadvies, masterclasses en online ondersteuning.

Circulair Noord-Holland LinkedIn groep

Word lid van onze community op LinkedIn voor het laatste nieuws en evenementen over circulariteit in Noord-Holland!

Over provincie Noord-Holland & Impact Hub Amsterdam

Provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen aan de versterking van het circulaire ecosysteem in de provincie. Als onderdeel van deze samenwerking organiseren we verschillende evenementen en masterclasses.

Details

Date:
October 28
Time:
10:00 - 12:00 CDT
Event Category:
View Event Website