Circulair Design | Ecosysteem meetup

Dagan Cohen, hoofd Research & Development bij What Design Can Do, deelt zijn kennis over de rol van design in een circulaire economie.

Dagan Cohen, hoofd Research & Development bij What design Can Do, deelt zijn kennis over de rol van design in een circulaire economie.

Daarna behandelen we een casus over de transitie richting een circulaire design sector. Ook krijg je de mogelijkheid om jouw eigen uitdaging in het circulaire design proces voor te leggen aan de expert en de aanwezigen, waardoor je een volgende stap kunt zetten met jouw bedrijf of initiatief.

Sprekers

In de 30 jaar dat Dagan Cohen actief is in het design veld, heeft hij functies vervuld voor onder andere Saatchi & Saatchi, MOTI, WIllem de Kooning Academie, Rietveld Academie, ADCN, Donut Coalition en vele andere grote namen. Daarnaast is hij al meer dan 10 jaar actief voor What Design Can Do, dat de rol van design onderzoekt in maatschappelijke uitdagingen.

Dagan is creatief ondernemer, conceptontwikkelaar, facilitator en freelance creatief adviseur gespecialiseerd in het bevorderen van participatie. Hij ontwikkelt strategieën, concepten en tools om het publiek en andere belanghebbenden te betrekken bij missiegedreven bedrijven, culturele en maatschappelijke organisaties.

Dagan: “Ik ben er van overtuigd dat creativiteit van vitaal belang is bij het vinden van oplossingen voor de grootste uitdagingen en transities waarmee de samenleving vandaag wordt geconfronteerd. Kunst, design en verhalen zijn nodig om mensen te helpen zich een schone, rechtvaardige en duurzame toekomst voor te stellen en samen te creëren.”

Voor wie?

Voor MKB in Noord-Holland en iedereen die wil weten hoe je een bedrijf (meer) circulair kunt maken, of dat nou je eigen bedrijf is of dat van je werkgever.

Programma

15:00 – 17:30 Expert Dagan Cohen, best practices & deel jouw uitdaging.

Over provincie Noord-Holland & Impact Hub Amsterdam

Provincie Noord-Holland en Impact Hub Amsterdam werken samen aan de versterking van het circulaire ecosysteem in de provincie. Als onderdeel van deze samenwerking organiseren we verschillende evenementen en masterclasses.

LinkedIN group

Word lid van onze community op LinkedIn voor het laatste nieuws en evenementen over circulariteit in Noord-Holland!